Ca si personajul Carrie, pe care l-a interpretat in serialul "Totul despre sex", in viata reala Sarah Jessica Parker nu a pus mana chiar pe barbatul ideal. Unde mai pui ca a si fost votata drept "cea mai neatractiva femeie in viata", fapt care a fost cam greu de acceptat pentru ea.

Actrita nu a plecat insa acasa chiar cu mana goala, reusind sa castige circa 12,5 milioane de lire sterline de cand serialul "Totul despre sex" a luat sfarsit. Ea a castigat mai mult decat colegele ei de filmare, intrucat s-a implicat in cateva proiecte publicitare, fiind un fel de magnet pentru agentiile de publicitate din cauza ca a avut rolul principal in serial, sustine dailymail.co.uk.

Actritei in varsta de 43 de ani i-a fost insa greu cand a aflat ca barbatii nu o considera la fel de atragatoare precum publicitarii. Parker sustine ca rezultatul sondajului realizat de revista Maxim a fost "brutal" si ca l-a influentat si pe sotul ei, actorul Matthew Broderick.

Parker a spus: "Am sani falsi, mi-am marit buzele sau mi-am injectat Botox? Nu. Ma incadrez in niste standarde stabilite de o revista masculina? Poate ca nu. Chiar sunt cea mai putin atragatoare femeie din lume? E, intr-un fel, brutal, l-a suparat si pe sotul meu. Banuiesc ca nu ii pot multumi pe toti".

Dar actrita este consolata macar de contul din banca, alimentat cu mai multe milioane de lire sterline in urma contractelor incheiate cu firmele Gap si Garnier. A mai castigat circa 3,5 milioane de lire sterline din lansarea propriei colectii vestimentare sub brandul american Steve and Barry si inca 3 milioane i-au mai intrat in cont dupa ce a jucat in 6 filme la Hollywood.

Cattral, care a jucat-o pe Samantha in cunoscutul serial, a castigat, din 2004, circa 5 milioane de lire sterline; Davis, care a jucat in rolul Charlottei, a strans circa 2,25 de milioane, iar Dixon - roscata Miranda din serial - a castigat, de la terminarea serialului, aproximativ 500.000 de lire sterline din reclame si filme.