Miercuri, 19 martie, la Plaza Romania a avut loc un fashion show, in cadrul caruia au fost prezentate tendintele in domeniul vestimentar ale acestui sezon. La "Style Up Plaza Romania" au fost prezentate colectiile unor designeri renumiti in Romania - Rita Muresan si Natalia Dinicu, dar si cele Stone Creek, cu brandurile G-sus, Lee, Wrangler si Pepe Jeans, Women'secret, Levi's, Esprit si Springfield.

Piesa de rezistenta a fiecarei colectii a fost prezentata de o vedeta - Monica Columbeanu, Andreea Spataru, Gina Pistol, Bebelusa Delia, Crina Abrudan, Geanina Varga si Delia Matache.

Prezentatorii evenimentului au fost Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu') si Ilinca Vandici, iar art director al showului Alin Galatescu. Coafurile modelelor au fost realizate de Hair Revolution, machiajele de Sephora, iar sponsorul evenimentului a fost Coca Cola.

Colectia Springfield pentru barbati combina stilul minimalist al anilor '60 cu cel natural si indraznet al anilor '70 si '80. Tricourile, bermudele si hanoracele in culori puternice sunt piesele de rezistenta ale acestei colectii. Pentru seara, Springfield propune tricouri, jeansi si cardigane. Colectia pentru femei cuprinde rochii si pantaloni scurti in culori indraznete. Accesoriile precum esarfele, colierele, bratarile, curelele si gentile de diverse dimensiuni pun in valoare stilul independent.

Women'secret a prezentat o colectie vesela si extrem de naturala. Colectia Baby Doll cuprinde tinute cu imprimeuri in forma de arcuri, inimi, inele si rujuri. Matasea, tulle-ul si dantela sunt combinate cu bumbacul gri si roz. Tinutele din colectia New Dots au mansete largi, topuri stramte, taieturi adanci si margini ornate cu printuri geometrice si elemente naturale. Culorile rosu, verde si negru sunt combinate pentru a crea diferite tonuri si umbre. Colectia Apple este inspirata din stilul marinaresc si combina dungile traditionale cu imprimeuri sub forma de fructe in alb, albastru marin si tonuri de rosu si verde. Poodle este creata folosind imagini cu animale si combina printuri fotografice, desene suprapuse, medalioane micute si fermoare metalice. Culori suport pentru printuri sunt kaki, rosu, galben si alb.

Colectia Women Casualde la Esprit prezinta o combinatie intre influentele din decadele trecute si elemente futuriste electrizante. Colectia este caracterizata de contraste puternice, croieli arhitecturale, detalii oversize si materiale clasice. Formele geometrice, bulinele si dungile sunt combinate cu o paleta de tonuri de kaki, verde, crem sau gri. Culorile de baza (albul-fum si argintiul) combinate cu nuante de albastru cobalt, rosu si negru intens creaza efecte luminoase si un aer avangardist. Colectia Esprit Casual pentru barbati cuprinde jachete cu croieli largi, pantaloni drepti din bumbac si panza. Imaginea originala este data de butoni, gulere si mansete in forme neobisnuite si de denimul cu umbre profunde de indigo sau prespalat.

Stone Creek a lansat in cadrul acestui eveniment colectiile celor mai reprezentative branduri de textile si incaltaminte: G-sus, Lee, Wrangler si Pepe Jeans. Stilul intregii colectii a fost reimprospatat prin folosirea unor tehnici moderne in realizarea designului finisajelor. Culorile obtinute in urma unor procedee revolutionare de spalare aplicate jeansilor sunt prezentate intr-o gama larga de nuante inchise - gen indigo - pana la nuate cu aspect deschis, respectiv tonuri de gri pana la alb murdar.

Colectia de lenjerie Serena se bazeaza pe materiale precum bumbacul, satenul si tulle-ul si culori vii - galben, roz, rosu si auriu. Pijamalele sunt confectionate din bumbac moale si racoros, cu imprimeuri si mesaje pentru orice varsta. De asemenea, au fost prezentate si cateva articole vestimentare pentru seri speciale - rochii din dantela in combinatie cu saten, care confera naturalete si stralucire.

"SHOW TIME" by Natalia Dinicu este o colectie pret-a-porter care cuprinde 12 costumatii si este axata pe produse unicat. Jambierele si volanele incretite apar intr-o forma indrazneata si originala. Materialele folosite sunt tricotul, voalul, organza, matasea si unele materiale prelucrate manual. Piesa de rezistenta a colectiei, creata din piele de sarpe boa, a fost prezentata de Monica Columbeanu.

Rita Muresan a prezentat o selectie a unor piese vestimentare destinate ocaziilor speciale din viata unei femei. Rochiile de mireasa sunt realizate din materiale luxoase: chantung, doucess, voaluri fine, tulle si tafta. Culorile alb si ivoire pun in evidenta detaliile: strasuri Swarovski, pietre si broderia manuala. Colectia de mirese a fost completata de rochii de seara extravagante, stralucitoare, realizate din materiale cu aplicatii de pietre, paiete si strasuri, in nuante de negru, rosu, gri si alb.