Oana Zavoranu s-a facut foc si para pe Prima Tv dupa ce a auzit din gura ziaristilor ca postul renunta la negocierile pentru telenovela "Razbunarea Oanei". Desi era suparata pe el de la emisiunea cu mama ei, Oana s-a prezentat pe seara la show-ul lui Dan Capatos unde a avut sansa sa-si verse naduful pe postul care a enervat-o si pe "carcotasi" pe care ii acuza ca au ceva cu ea.

Ieri, departamentul de PR al postului Prima Tv a emis un comunicat de presa in care se anunta sistarea negocierilor cu Oana Zavoranu pentru serialul "Razbunarea Oanei". Declaratia presedintelui Prima Tv, Cristoph Buerge, acuza ca Oana Zavoranu se manifesta public intr-un mod dezaprobat de stilul Prima. "Modul explicit in care doamna Zavoranu comunica si comenteaza public diferite subiecte nu reflecta stilul postului Prima TV si, ca urmare, nu vad posibilitatea unei colaborari. Ii dorim succes cu acest proiect", a transmis presedintele postului tv.

Desi era normal sa fie prima care afla acest lucru direct de la reprezentantii postului, Oana este sunata de ziaristi si informata despre comunicatul emis de Prima. Vedeta insa a crezut ca e victima unei farse si a ripostat. "Nu stiu absolut nimic despre acest lucru. Am vorbit aseara cu regizorul serialului, Petre Nastase, si m-a anuntat ca cel tarziu luni mergem sa ne intalnim cu directoarea Veronica Cristescu, sa punem la punct ultimele detalii inainte de semnarea contractului. Daca, intr-adevar, negocierile au fost intrerupte, va fi nasol. In acest caz as declara razboi postului Prima TV. L-am sunat acum si pe regizorul Petre Nastase si mi-a zis ca e scarbit de aceasta atitudine. O fi asta o strategie de a-si face putina reclama pe spatele meu? Toata lumea stie ca Prima este intr-o scadere vertiginoasa", a declarat Oana pentru "Cancan".

Oana sustine ca negocierile erau intr-un stadiu avansat si nu-i venea sa creada cele auzite. "Stabilisem data de difuzare a pilotului, ne intelesesem la bani si, mai mult, au incercat sa ma convinga sa renunt la negocierile cu alte posturi pentru ca isi doresc al naibii de mult acest proiect", a spus vedeta.

Ea se afla inca in negocieri si cu TVR si Antena 1 pentru acelasi proiect si spera sa afle un raspuns concret referitor la serialul vietii ei.

Aseara ea si-a calcat pe orgoliu si a aparut in emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, "Un show pacatos", cu un singur scop sa inceapa razboiul cu Prima. Ea i-a acuzat virulent pe reprezentantii postului pentru cum au procedat dar mai ales pe "carcotasii" Serban Huidu si Mihai Gainusa pentru ca au ceva cu ea. Oana a sustinut ca Huidu ar fi amenintat-o si ca a avut o mare influenta in conducerea postului, determinand stoparea negocierilor. Directorul de comunicare al Prima Tv a intervenit telefonic in emisiune dar nu a putut face fata atacurilor agresive si licentioase ale vedetei la adresa carcotasilor si a postului. Limbajul si agresivitatea Oanei a determinat postul din Baneasa sa intrerupa emisiunea cu calup de publicitate.

Vedeta a promis ca telespectatorii vor avea ocazia sa se bucure de serialul pe care ea este mai mult decat determinata sa-l produca. El va fi difuzat cu siguranta de alt post de televiziune.

Desi intr-o aparitie anterioara pe OTV, Oana il jignise si pe Capatos pentru emisiunea cu mama ei, acum vedeta si-a pus cenusa in cap si a recunoscut ca moderatorul este un tip inteligent. Dar nu s-a abtinut sa comenteze ca mama ei a reusit sa-l duca de nas pe Capatos pentru ca acesta nu cunostea toate detaliile scandalului dintre cele doua. Ea a recunoscut ca l-a sunat in timpul acelei emisiuni si i-a sugerat doua intrebari pe care Capatos le-a adresat pana la urma Marioarei Zavoranu. Iar faza cu papusa pe care a facut-o mama ei a fost "un teatru ieftin", a sustinut vedeta. De pe scaunul pacatosilor, Oana a recunoscut ca il iubeste pe Dumnezeu, apoi pe Pepe si, in ultimul rand, pe mama ei.

Relativ calmata dupa intreruperea emisiunii, Oana a continuat sa asiste la show alaturi de ceilalti invitati in studio.