Posterele lor au fost in milioane de dormitoare ale fetelor adolescente dar ce fac acum baietii de la New Kids on the Block? Si cum arata ei azi? Joey McIntyre, Donnie Wahlberg, Danny Wood si fratii Jordan si Jonathan Knight sunt gata sa revina in muzica de vineri.

Dupa luni de zvonuri si speculatii, formatia s-a reunit si e pregatita pentru o revenire. Revista People dezvaluie in exclusivitate un film cu cei cinci membrii ai trupei. (Click aici pentru a urmari filmul)

Si site-ul formatiei a fost recosmetizat. Pe www.nkotb.com puteti vedea o poza a baietilor si un formular de inregistrare pentru a primi ultimele stiri despre formatie. Cronometrul pana la momentul oficial al revenirii arata inca o zi. Practic, prima aparitie a trupei NKOTB se pare ca va fi aparitia in emisiunea "The Today Show" de vineri.

Formatia de baieti a avut milioane de fanii in anii '90. Au vandut peste 50 de milioane de albume si au fost un fenomen al perioadei respective. Cei 5 s-au despartit in 1994.

In perioada de dupa despartire si pana acum au avut activitati mai mult sau mai putin apropiate de muzica. Jonathan Knight, ajuns la 40 de ani, a fost dezvoltator imobiliar. Donnie Wahlberg, 38 ani, and Joey McIntyre, 35 ani, au avut succes in cariera de actor. Danny Wood, 38 ani, a lucrat ca producator muzical iar Jordan Knight, 37 ani, a fost singurul care a continuat sa cante.