Ideea sotiei lui Irinel Columbeanu de a cuceri Italia pare sa nu fie cea mai buna. Impresarul italian Antonello de Gennaro a trimis o scrisoare imensa catorva publicatii din Romania in care descrie cu lux de amanunte in ce a constat legatura Monicai cu showbiz-ul italian, sumele primite si chiar o poveste despre un amant.

Scandalul dintre Monica si impresar nu ramane insa numai in ziare, cei doi au anuntat ca au inceput demersurile pentru un proces care din start se anunta rasunator.

Tot circul a pornit dupa ce Monica a refuzat sa-i plateasca lui Gennaro suma de 15.000 de euro fara taxe, reprezentand serviciile de promovare in Italia. Sotia lui Iri sustine insa ca nu are niciun contract cu italianul si ca nu are sa-i plateasca nici un ban.

Ofuscat de reactiile Monicai, impresarul a recurs la metoda discreditarii fostei cliente. El a dezvaluit ca Monica dorea cu orice pret sa cucereasca Italia. "Aparea aproape goala, in tanga si sutien la castinguri, expunandu-si sanii umpluti cu silicon in speranta ca va da lovitura", spune italianul citat de "Libertatea".

Singurul succes pe care pare sa il fi avut Monica in Italia este un presupus amant, un avocat italian care are oarece relatii in showbiz. In rest sumele pe care le-a primit pentru munca de model au fost modice sau chiar au lipsit.

Impresarul a declarat ca cea mai mare suma pe care a castigat-o Monica din modelling in Italia a fost de 1000 de euro plus transport si cazare, cand a facut pictorialul pentru "Qui". Insa revista se distribuie gratuit intr-un orasel langa Roma si nu e o mare publicatie, avand doar un tiraj de 30.000 de exemplare. In rest a primit 500 de euro pentru aparitia din parada "Kira Plastinina". Pentru prezentarea din colectia Valeriei Marini, Monica Columbeanu nu a fost platita cu bani dar a primit o tinuta din colectie. „Nu a fost guest star in prezentarea Kirei Plastinina si a primit doar 500 de euro pentru aceasta defilare. Nu a fost guest star in prezentarea Valeriei Marini si nici nu a fost platita pentru prestatie“, sustine impresarul italian, scrie "Evenimentul Zilei".

Antonello a mai declarat ca Monica l-a rugat sa spuna presei ca a fost recompensata cu 200.000 de euro, cand in realitate ea a primit doar 2.000. Sotia lui Iri sustine ca Antonello a mintit din proprie initiativa, doar pentru a-si creste cota de manager.

Monica Columbeanu a reactionat violent la atacurile lui Gennaro. Ea sustine ca italianul o agreseaza cu telefoanele si SMS-urile. In plus ea declara ca italianul nu i-a facut rost de joburile din lumea modei, ci prietenii ei.

“Nu am vorbit niciodata despre sumele cistigate si nici nu o voi face. Nici macar nu am voie sa infirm sau sa confirm ce spune acest domn, care de citeva zile ma asediaza cu telefoane”, a declarat sotia lui Irinel, pentru "Click!".

"Antonello de Gennaro minte. Eram langa el cand le-a spus jurnalistilor ca am primit 200.000 de euro. A facut-o deoarece a vrut sa se laude ce bun manager si negociator este el", a declarat ea pentru "Libertatea".

“Mi-a propus sa fac un casting pentru fete din Romania care sa lucreze intr-un club de noapte din Italia. In acel moment am incetat colaborarea, pentru ca nu voiam ca numele meu sa fie implicat in asa ceva, si i-am comunicat acest lucru. La putin timp dupa aceea, am primit de la el o factura de 15.000 de euro, echivalentul presupuselor sale servicii. Printre acestea, spunea ca mi-a facilitat si accesul la presa din Romania, cu care eu lucram deja in mod direct. Bineinteles ca nu i-am dat niciun ban, in primul rind pentru ca intre noi, in mod paradoxal pentru o relatie profesionista, nu a existat niciun contract scris“, a declarat Monica pentru EvZ.