Aceasta nu este singura colaborare inedita a lui Mick Jagger. Pentru noul album al Rolling Stones - "Shine A Light" -, Jagger a mai cantat in duet cu Buddy Guy - Champagne & Reefer si cu Jack White de la White Stripes. "Shine A Light" este cel de-al treilea album live lansat de Rolling Stones si constituie coloana sonora a documentarului despre legendara trupa, regizat de Martin Scorsese.

Video: Rolling Stones si Christina Aguilera - 'Live With Me'

Inregistrat in toamna lui 2006, albumul contine doua CD-uri si reuneste interpretari live ale multora dintre hiturile clasice Rolling Stones: Jumpin' Jack Flash, Tumbling Dice, Sympathy For The Devil, All Down The Line & Start Me Up, You Got The Silver si Faraway Eyes.

O data cu lansarea albumului, Rolling Stones, Universal Music si YouTube au lansat si un canal special, Living Legends, unde fanii din intreaga lume pot sa uploadeze footage-uri (inregistrari video brute, neprelucrate) si sa adreseze intrebari catre Rolling Stones (Mick Jagger/ Keith Richards).

Cele mai bune intrebari vor primi raspunsuri din partea vedetelor, tot prin intermediul unui footage, care va fi postat pe site peste cateva saptamani. Dublul album este disponibil si in Romania, la pretul de 29.9 lei.