Daniel Radcliffe, actorul care il interpreteaza pe Harry Potter in celebra serie cu acelasi nume, apare intr-un film tv intr-o ipostaza noua. El renunta la matura de vrajitor si adopta o mustata tipica barbatilor in timpul primului Razboi Mondial. Radcliffe il va interpreta pe Jack Kipling.

Filmul, "My Boy Jack", este povestea singurului fiu al scriitorului Rudyard Kipling si a familiei sale in timpul Primului Razboi Mondial. Actiunea incepe in anul 1913, cand razboiul cu Germania era iminent. Rudyard Kipling este deja ajuns la apogeul carierei literare. Odata cu Razboiul, fiul scriitorului, Jack, vrea sa se inroleze in armata dar pentru ca are vederea foarte slaba, este respins. Tatal sau intervine pentru el si reuseste sa-l inroleze in Garda Irlandeza. Inca de la prima misiune, Jack este dat disparut si se crede ca a fost ranit. Familia Kipling asteapta in zadar doi ani o veste despre fiul lor. Intr-un final, se descopera ca Jack a murit. Aceasta veste il va cutremura profund si irevocabil pe scriitor, care se va confrunta cu un sentiment puternic de vina.

Alaturi de Daniel Radcliffe, in film, apare si Kim Catrall (Samantha din "Sex and the City"), in rolul sotiei scriitorului, Caroline Kipling.

Actorul, ajuns la varsta de 18 ani, continua sa-si largeasca orizonturile de roluri si de experiente actoricesti. El a jucat si teatru in urma cu aproape un an.

Filmul va fi difuzat in premiera in Statele Unite pe 20 aprilie.