Ivana Maria Trump s-a casatorit sambata cu Rossano Rubicondi in fata a peste 500 de prieteni si membrii ai familiilor la faimoasa resedinta Mar-a-Lago din Palm Beach.

"Sunt atat de fericita ca prietenii mei din toata lumea au putut sa vina sa fie alaturi de mine in ziua casatoriei", a declarat Ivana pentru revista "People".

Sub o arcada imensa din trandafiri si orhidee, Ivana (59 ani) si Rossano (35 ani) si-au facut juraminte si apoi s-au sarutat scurt de cateva ori. Rossani este un actor si model italian pe care Ivana l-a intalnit acum sase ani. De atunci cei doi au fost nedespartiti.

Ceremonia a fost condusa de sora miliardarului Donald Trump, judecatoarea Maryanne Trump Barry. Dealtfel miliardarul si fostul sot al Ivanei, Donald a fost prezent la nunta.

Si copiii lor au participat activ la ceremonie, baietii, Donald Jr (30 ani) si Eric (24 ani) au condus-o pe mama lor la altar in timp ce Ivanka (26 ani) a fost domnisoara de onoare.

Pentru acest eveniment, Ivana Trump s-a inspirat din "Visul unei nopti de vara". Ea a avut pregatite trei tinute roz. O rochie de mireasa din matase roz pal acoperita cu cristale Swarovsky semnata Zuhair Murad asortata cu pantofi roz decorati cu diamante semnati Manolo Blahnik, o rochie de cocktail cu maneci trei sferturi croita stil sirena realizata de acelasi creator si o rochie de seara.

Pentru nunta, Ivana nu a facut deloc economie. A angajat o orchestra de la Paris compusa din 24 de interpreti, a comandat un tort enorm de 600 de kilograme, adus cu avionul special din Germania, de unde a cumparat si cate o cutiuta muzicala din ciocolata pentru fiecare oaspete. Pentru florile care au decorat spatiul in care s-a desfasurat evenimentul, Ivana Trump a cheltuit 100.000 de dolari. Numai la masa unde au stat mirii erau 2000 de trandafiri roz. Tortul a fost decorat cu aur comestibil de 5000 de dolari, scrie Entertainment Tonight.

Organizatoarea care s-a ocupat de eveniment a declarat: "Nu conteaza cati ani are mireasa, ea obtine tot ce-si doreste pentru ziua nuntii".