A fost discreta in cele doua luni de cand se presupune ca a inceput relatia dintre prezentatoarea emisiunii "Bulevard" de la Kanal D si rebelul Alin Cocos. Acum ea se vede nevoita sa recunoasca la gazeta ca il iubeste pe fiul vitreg al Elenei Udrea deoarece isi simte amenintat teritoriul.

Acum o saptamana a aparut in presa informatia ca Alin Cocos are o viata dubla, atat cu Ilinca dar si cu bomba sexy Marina Dina. De atunci Ilinca Vandici nu mai are liniste. Indoiala a facut-o sa cedeze si a explodat, dezvaluind pentru "Click!" culisele relatiei cu Cocos.

“Fata aceea, despre care se spune ca ar avea o relatie cu iubitul meu, fabuleaza. Marina e o nulitate, nu reprezinta nimic pentru mine si nici pentru Alin. Pentru ca nu are nici un fel de activitate, incearca sa isi faca publicitate pe spatele meu. Ma intalnesc des cu ea, pentru ca invatam la aceeasi facultate, chiar in aceeasi grupa. As fi putut oricand sa-i cer sa inceteze, dar nu o fac, pentru ca nu doresc sa ma cobor la nivelul ei, ar insemna sa ma injosesc. Eu si Alin ne iubim mult, ne merge foarte bine si suntem fericiti”, a declarat vedeta Kanal D.

Ilinca Vandici (22 ani) este de la infiintare, una dintre vedetele postului turcesc de televiziune. Inainte ea a fost multi ani vedeta a canalului B1 condus de Bobby Paunescu. Desi ii reproseaza Marinei ca apare despuiata in reviste pentru barbati, si Ilinca a aparut la 19 ani in "Maxim" si la 20 in "Playboy". Ilinca e studenta in anul trei la Universitatea Romano Americana, sectia marketing-management. Ea a mai avut o relatie mult mediatizata cu Bogdan Ivanof.

Alin Cocos (20 ani) este fiul omului de afaceri Dorin Cocos, si este cunoscut drept un tanar rebel si de bani gata. Si el a cochetat cu marketing-managementul si cu relatiile internationale. Alin este unul dintre cei mai ravniti baieti ai Capitalei, pe lista fostului fotbalist de la Unirea Urziceni si F.C. National, numarandu-se multe fete din showbiz-ul romanesc. In prezent Alin Cocos este urmarit penal pentru ucidere din culpa, dupa accidentul rutier produs pe 22 februarie pe DN1, in care si-au pierdut viata doua persoane.