Madonna a dat lovitura cu cea mai profitabila afacere din intreaga ei cariera: pentru doua concerte sustinute in Dubai, anul acesta, va primi suma de 12,5 milioane de lire sterline (15,49 milioane de euro).

Conform Mediafax, cantareata va canta in Dubai in luna noiembrie. Calculand ca fiecare dintre cele doua concerte ar dura 90 de minute, pentru fiecare minut cantat Madonna va primi 83.333 de lire sterline.

Cantareata va sustine un concert public, pentru care va obtine 7,5 milioane de lire sterline: "Cifra este atat de mare datorita contractului recent incheiat cu Live Nation si a fondurilor uriase pe care le ofera organizatorii particulari din Dubai", a declarat o sursa apropiata cantaretei americane. Cel de-al doilea concert va fi sustinut in cadrul unei petreceri private contra sumei de 5 milioane de lire sterline.

In toamna lui 2007, Madonna a confirmat ca a renuntat la contractul pe care il avusese, timp de 20 de ani, cu Warner Music, in favoarea organizatorul de evenimente american Live Nation. Motivul? Un contract "fara precedent".

Madonna isi va lansa ultimul album, "Hard Candy", pe 29 aprilie, iar in toamna va pleca intr-un turneu mondial. Datele concertelor urmeaza sa fie anuntate.

Urmareste "4 minutes", ultimul single al Madonnei ft. Justin Timberlake