Vedeta, o impatimita a cabinetelor de chirurgie estetica, s-a decis sa renunte la implanturile cu silicon si sa isi readuca sanii la marimea naturala. Pepe o va sustine pe Oana in decizia ei.

Desi in ultimii trei ani, Oana Zavoranu si-a facut nu mai putin de trei interventii chirurgicale de infrumusetare, doua la bust si o liposuctie, acum ea pare hotarita sa renunte la implanturi. Ultima interventie pe care a suferit-o la bust a fost in februarie, cand si-a inlocuit implanturile. Dupa operatie ea s-a declarat super incantata de noii sani care pareau naturali. Costul total al rasfatului estetic depaseste suma de 6000 de euro.

Oana a declarat in emisiunea lui Dan Capatos, "Un show pacatos", ca dupa trei ani de cand poarta implanturi s-a saturat si vrea sa revina la sanii ei naturali.

“Inca de cand mi-am facut cea de-a doua operatie, in februarie, am avut intentia sa revin la sanii mei naturali, dar m-am gandit sa nu fie schimbarea prea brusca. Pepe ramane siderat de deciziile mele. De fiecare data, imi spune ca sufar prea mult”, a declarat Oana Zavoranu, pentru "Click!".

Vedeta nu a precizat cand isi va face noua interventie chirurgicala insa medicii o sfatuiesc sa nu recurga la o alta operatie atat de devreme. Ea se va expune riscului de a avea pielea lasata daca nu va trece cel putin un an intre interventii si va avea nevoie de un lifting pentru a elimina pielea in surplus.