La mai putin de trei ani de cand formeaza un cuplu, Tom Cruise si Katie Holmes sunt pe punctul de a se desparti, informeaza livenews.com.au. Prietenii celor doi artisti sustin ca relatia acestora a luat sfarsit si ca Holmes doreste sa se mute pe Coasta de Est pentru a-si continua cariera de actrita. Cativa apropiati ai celebrului cuplu au incercat sa puna capat acestei informatii si au spus ca este doar un zvon, insa cateva surse de la Hollywood au spus ca sunt convinse ca cei doi s-au despartit.

Potrivit unei stiri aparute in revista In Touch, Holmes doreste sa il paraseasca pe Cruise si sa se mute impreuna cu fiica ei, Suri, in New York.

"Ar fi foarte fericita sa ajunga din nou pe platourile de filmare si sa demonstreze ca inca mai poate juca", a declarat o sursa. "Bineinteles, Katie inca il mai iubeste pe Tom, insa nu mai poate trai asa. Se simte ca o sotie care trebuie sa stea cuminte, in umbra si sa zambeasca la tot ceea ce spune el".

De asemenea, se pare ca tendinta lui Tom Cruise de a controla totul s-a evidentiat si mai mult atunci i-a interzis lui Katie sa se mai intalneasca cu prietena ei, Victoria Beckham.

Zvonurile ca cei doi s-au despartit s-au intarit dupa ce Cruise si Holmes nu au fost vazuti la petrecerea aniversara a Victoriei Beckham, care a avut loc saptamana trecuta.