Andreea Marin-Banica, fosta "Zana a Surprizelor" nu a ramas indiferenta la comentariile Mihaelei Radulescu. Intr-o noua postare pe blogul personal, ascunsa intr-un raspuns pentru o admiratoare, Andreea ii da replica Mihaelei, considerand-o complexata si sufocata de invidie.

"Un om care are fericire acasa, care are in mod real dragoste si armonie in propria familie, nu are de ce sa se tot raporteze la altcineva, nu are de ce sa faca public referiri repetate, mereu acide, la adresa altei persoane care nici macar nu-i raspunde; mai mult, nu are de ce sa coboare atat de jos incat sa-si dea cu parerea despre durata casniciei actuale a fostului sot de care oricum o desparte multa vreme, pentru ca nu arata decat ca are un complex in aceasta zona, o problema nerezolvata. Stii vorba “daca taceai filozof ramaneai", comenteaza Andreea Marin Banica.

Apoi, singura, Andreea isi toarna cenusa in cap, aratandu-se neajutorata in a o putea salva pe Mihaela. "Ultima isprava este, precum stii probabil, aceea a premonitiilor gratuite facute public despre posibila durata a casniciei mele cu Stefan. Daca nu poti respira din pricina fericirii altora, probabil ai o problema serioasa ascunsa pe care nu o poti direct exprima, dar eu si sotul meu nu avem nici o vina si nu o putem rezolva, nu suntem genul de oameni care se uita in curtea vecinului, ne vedem de treaba si familia noastra", ii scrie Andreea, admiratoarei sale de pe blog.

Dupa o relativa perioada de calm, razboiul dintre Mihaela Radulescu si Andreea Marin a reizbucnit la inceputul acestei luni. Startul a fost dat de "Zana Surprizelor", care a postat un mesaj pe blogul ei in care spunea ca Mihaela Radulescu e o mincinoasa. La randul ei, vedeta Antenei 1 i-a "prezis" Andreei ca mariajul ei nu va dura mai mult de 10 ani, scrie "Libertatea"

Inainte de a fi casatorit cu Andreea, Banica jr a fost sotul Mihaelei Radulescu.