Brad Pitt si Angelina Jolie vor face nunta in luna iunie, informeaza lifestyleextra.com. Cei doi se vor casatori in cadrul unei ceremonii intime la resedinta lor din Santa Barbara, in fata catorva prieteni apropiati si a membrilor familiei. Se pare ca Angelina se gandeste sa il invite la eveniment pe tatal ei, John Voight, pentru a o duce in fata altarului, incercand astfel sa puna capat certurilor dintre ei. Jolie si Voight nu prea au mai vorbit de cand acesta din urma a declarat public in anul 2002 ca fiica sa are "probleme psihice".

O sursa a declarat: "Dupa ce au inceput sa vorbeasca la telefon in luna ianuarie, Angelina s-a gandit sa il invite la nunta. Cand ea si Brad au inceput sa vorbeasca despre casatorie, problema impacarii Angelinei cu tatal ei a fost mereu pusa in discutie".

Brad Pitt (44 de ani) si Angelina Jolie (32 de ani) au de gand sa invite cativa prieteni actori, printre care George Clooney si Matt Damon, alaturi de care Pitt a jucat in "Ocean's Thirteen".

Recent, a aparut informatia ca mama lui Brad, Jane, este cea care a insistat ca acesta sa se insoare cu Angelina. Un apropiat al actorilor a declarat: "Lui Jane nu ii convine faptul ca cei doi nu sunt casatoriti. Ea considera ca trebuie sa faca acest pas pentru binele copiilor. Brad a vrut mereu sa se insoare cu Angelina, insa nu a dorit sa o forteze".

Cei doi au impreuna trei copii adoptati - Maddox, Pax, Zahara- si o fiica naturala, Shiloh, urmand ca in cateva luni sa se nasca si cel de-al doilea copil biologic al cuplului.