La 32 de ani, Scary Spice s-a transformat in Sexy Spice. Mel B, pata de culoare a trupei Spice Girls, a devenit noua imagine a colectiei de lenjerie Ultimo, informeaza mirror.co.uk. Cantareata a spus ca ii place ceea ce face si ca se bucura de fiecare moment al acestei noi experiente.

Cantareata a declarat ca a fost extrem de fericita in momentul in care a primit aceasta oferta, insa a avut emotii deoarece nu a mai prezentat pana acum lenjerie intima. Mel B a spus: "Nu m-am gandit niciodata ca voi prezenta lenjerie, insa in momentul in care mi s-a propus mi-am spus ca trebuie sa incerc. Imi place foarte mult. Sunt o fana a lenjeriei intime. Indiferent cu ce ma imbrac, mereu port o lenjerie sexy deoarece acest lucru ma face sa ma simt bine".

Mama a doi copii, Mel B a semnat contractul in valoare de 100 de mii de lire sterline, dupa ce si-a tonifiat corpul pentru turneul de revenire alaturi de Spice Girls. Cu privire la modul in care arata, cantareata a spus: "Niciodata nu am tinut dieta. Singurul lucru pe care il fac este sa merg la sala de trei ori pe saptamana".

Creatorul colectiei Ultimo, Michelle Mone, a declarat: "Mel B este cea mai importanta celebritate cu care am semnat vreodata. Sunt extrem de multumit".