Parlamentarul britanic Lembit Opik se va casatori cu Gabriela Irimia, dupa ce aceasta a primit un inel de logodna si a spus "Da" la Fontana di Trevi din Roma.

Liberal-democratul in varsta de 43 de ani a suprins-o, saptamana trecuta, pe fata "cheeky" daruindu-i un inel de logodna in "locul cel mai romantic de pe planeta", dupa cum a spus Opik.

Cuplul a afirmat ca nunta va avea loc anul viitor sau, probabil, in 2010. Gabriela a declarat, pentru revista Hello!, ca viseaza la o nunta "de vis, alba, intr-un castel".

"Cand am zis 'Da', Lembit a inceput sa planga de bucurie. Mie nu mi-au dat lacrimile, eram atat de fericita incat zambem si radeam in continuare", a spus Gabriela, conform The Guardian.

Opik a adaugat: "Dupa aceea, ne-am plimbat euforici prin oras, iar la hotel am baut sampanie si am stat de vorba pana dimineata. Nu cred ca lucrurile ar fi putut merge mai bine de-atat".

Cei doi s-au intalnit in cadrul unui concurs de televiziune, "Five's All Star Talent Show", in octombrie 2006. La acea vreme, Opik era logodit cu prezentatoarea meteo Sian Lloyd, de care s-a despartit in acelasi an. Lloyd a publicat apoi o autobiografie in care critica stilul de viata al parlamentarului britanic.

"Touch my bum", melodia pentru care sunt cunoscute Cheeky Girls