Saptamana patimilor s-a dovedit un cosmar pentru Mihaela. Ea a fost asaltata de vesti proaste care au determinat-o sa reactioneze oficial.

Prima problema a aparut luni, cand ziarul "Click!" a publicat un articol in care o stilista pretindea ca Mihaela, printre alte vedete, vinde, cumpara si inchiriaza haine de lux la mana a doua. Ofuscata de aceasta stire care ii stirbea imaginea de diva bine imbracata si mereu stilata, vedeta Antenei 1 a trimis un comunicat oficial in care neaga toata povestea Dianei Haidienger, patroana buticului unde ea si-ar fi vandut hainele.

“Daca as saraci vreodata, as sti sa fac bani muncind, nu vanzandu-mi hainele. Nu mi-am vandut niciodata lucrurile personale. Singurele modalitati prin care instrainez lucruri pe care le-am purtat sunt fie la licitatii caritabile, si acolo ofer doar bijuterii de valoare, fie le ofer in dar unor femei foarte dragi si apropiate, care au aceleasi masuri la haine sau la pantofi. De cel putin 6 luni toata vestimentatia mea din emisiuni si alte ocazii publice e pusa la dispozitie de un alt magazin, iar singurul creator roman de la care ma imbrac constant este Ingrid Vlasov. Ocazional am mai purtat creatii ale lui Razvan Ciobanu, Silvia Serban, Irina Marinescu si Adrian Oianu", a declarat Mihaela Radulescu citata chiar de "Click!".

Mai mult, ea sustine ca nu a auzit si nu o cunoaste pe stilista cu pricina.

"Exista inca impostori care se folosesc de numele meu pentru a-si creste afacerea, dar asigur pe toata lumea ca sunteti mintiti cu nerusinare si ca niciunul din obiectele vestimentare prezentate de "Click!" ca fiind ale mele nu-mi apartine si nu mi-a apartinut vreodata. In afara de Dana Budeanu nu am mai avut vreun stilist si nici nu voi mai avea altul. Cum as putea oare sa ma las pe mana uneia de care n-am auzit niciodata si in pravalia careia n-am calcat vreodata, nici macar din greseala?", a declarat Mihaela nervoasa, sustine "Cancan".

In privinta comentariilor Andreei Marin de pe blogul personal, Mihaela are din nou ceva de comentat, realimentand conflictul dintre ele, ce pare a fi ireconciliabil sau doar o metoda de PR eficienta pentru amandoua.

Mihaela Radulescu declara in scris ca Andreea Marin se cearta de una singura. Desi, se pare ca ii pasa ce zice "Zana" cand se cearta de una singura. "Daca n-ar fi ingrijorator, ar fi chiar amuzant sa aflu pe ce subiect se mai cearta Andreea Marin cu ea insasi", a spus vedeta Antenei 1, intr-un comunicat de presa, preluat de "Libertatea".

Astazi, Andreea Marin e invitata la emisiunea lui Teo de la Prima Tv, unde probabil va fi cea mai buna ocazie de a ii raspunde acid consoartei de razboi, Mihaela Radulescu, vis-a-vis de aceasta afirmatie.