Vedeta Antenei 1 a refuzat recent o oferta irezistibila de 9000 de euro pentru 40 de minute de show cu un baron local. Desi e cunoscut drept ciubucar, Dan Negru a decis sa stea deoparte de politica in campania electorala, scrie "Click!"

Cum a ramas putin timp pana la startul oficial al campaniei electorale, partidele cauta cu disperare "nume mari" care sa le reprezinte in fata alegatorilor. Artistii accepta sa cante pentru partide, oamenii de televiziune le prezinta spectacolele sau ii vorbesc de bine pe post, si totul pentru un vot in plus. Aceste servicii sunt bine platite asa ca ofertele sunt greu de refuzat.

Dan Negru se incapataneaza sa nu isi asocieze numele cu astfel de practici desi primeste telefoane peste telefoane cu oferte. Surprinzator este faptul ca pana acum el isi lega numele de orice pentru bani in plus. Cea mai apropiata campanie in care Negru a aparut a fost cea pentru pensiile obligatorii.

Intre timp el a terminat pregatirile pentru emisiunea “O seara de vis” pe care o va prezenta alaturi de Mihaela Radulescu. Emisiunea in care cei doi vor indeplini visele telespectatorilor va avea premiera in a doua zi de Pasti, pe Antena 1.