Lansata chiar in postul Pastelui, noua melodie a Andei Adam, compusa de Marius Moga, se numeste "Punani", care in limba indiana inseamna organ sexual femeiesc sau vagin in argou jamaican.

Desi sunt in engleza, versurile sunt si mai incendiare: "Misca-ti pasarica si mergi sa faci singura niste bani". Piesa beneficiaza de un videoclip realizat de fratele micului Mozart, care a avut premiera pe 24 aprilie in emisiunea lui Maruta de la Pro Tv, "Happy Hour".

Versurile scandalizatoare au atras deja reactii virulente pe bloguri sau forumuri.

Melodia va face parte dintr-o campanie antipiraterie si este inclusa pe cel mai recent album al Andei Adam, care va fi lansat in mai si care este compus integral de Marius Moga.

Clipul, semnat de fratele regizor al compozitorului, Iulian Moga, s-a filmat la inceputul lui aprilie, intr-o singura locatie, linga restaurantul Cina, din Piata Revolutiei, pe parcursul a 18 ore. Scenariul reprezinta o lupta intre mai multi dansatori de street-dance, printre care si carismaticul Denice, un artist de culoare care a colaborat si cu Mariah Carey, scrie "Click!".

Anda Adam a renuntat si la hainele mulate in favoarea unei rochii semnata Balizza. Tinuta, accesorizata cu strasuri si pene, costa 5.000 de lei, iar taieturile indraznete i-au pus Andei in valoare formele voluptuoase.

Cateva din versurile melodiei "Punani"

"Make yourself some money, girl

Move your punani, go make yourself some money

Close your eyes, take it slow

Feel it down, deep down your soul

I take you high, high above

Now tell me: isn't it this love?

Move your punani, go make yourself some money"

Urmariti premiera melodiei "Punani" de la "Happy Hour". Sursa video: YouTube