Gisele Bundchen, manechinul brazilian de 27 de ani, conduce in topul celor mai bine platite manechine din lume, top realizat de Forbes.com. Locul doi este ocupat de Heidi Klum, podiumul fiind completat de Kate Moss. Anul trecut, Gisele Bundchen a castigat aproximativ 35 de milioane de dolari.

Chiar daca principalul sau contract, cu Victoria's Secret, s-a incheiat anul trecut, Gisele Bundchen are de dus la bun sfarsit alte aproximativ 20 de contracte.

Locul doi al topului este ocupat de catre Heidi Klum, in varsta de 34 de ani. Aceasta castiga 14 milioane de dolari anual, o mare parte din castiguri fiind adusa de emisiunea TV "Project Runway".

Kate Moss, cu un castig de 7,5 milioane de dolari, ocupa al treilea loc, dupa ce a fost imaginea unor firme precum Donna Karan, Agent Provocateur, Yves Saint Laurent, Roberto Cavalli si pentru propria sa linie vestimentara, Topshop, potrivit allheadlinenews.com.

Urmatoarele locuri sunt ocupate de o alta reprezenanta a Victoria's Secret, Adriana Lima, 7 milioane de dolari, si imaginea L'Oreal, Doutzen Kroes, cu un castig anual de 6 milioane de dolari.

Vezi citeva imagini de la o defilare a lui Gisele Bunchen: