Britney Spears va avea dreptul sa isi viziteze mai des copiii, in urma unei hotarari judecatoresti luate marti, gratie schimbarii radicale a artistei din ultimele trei luni, informeaza abcnews.go.com.

"Vizitele mai lungi sunt o recompensa pentru progresul pe care l-a facut in ultima perioada", a declarat Mark Vincent Kaplan, avocatul fostului sot al lui Spears, Kevin Federline. In cadrul conferintei de presa care a avut loc dupa pronuntarea hotararii judecatoresti, Kaplan a spus ca Federline va detine in continuare custodia lui Sean Preston (2 ani) si Jayden James (1 an), insa lui Spears i se va permite sa isi petreaca mai mult timp cu micutii.

Inconjurata de avocatii si parintii ei, cantareata a zambit reporterilor aflati la iesirea din judecatorie, dar a refuzat sa raspunda la intrebarile acestora.

Parintii lui Spears, Jamie si Lynne Spears, au spus ca sunt foarte fericiti ca fiica lor s-a schimbat in ultima perioada si ca ii sunt recunoscatori judecatorului pentru ca a apreciat progresul pe care l-a facut fiica lor.