Cantareata Amy Winehouse, a fost arestata pentru detinere de droguri, acuzatia nefiind insa dovedita. Artista a fost eliberata, potrivit declaratiilor facute joi de o sursa din politie, informeaza Reuters.

Cantareata britanica s-a bucurat de doar doua saptamani de libertate de la ultimul arest. In urma cu 14 zile, ea a fost eliberata pe cautiune, fiind acuzata de atac supra a doua persoane. Apoi, a fost retinuta miercuri, 7 mai, si interogata de politisti timp de 9 ore.

Arestul a survenit in urma publicarii unui material video, in care Winehouse se pare ca fuma cocaina. Artista nu a fost acuzata.

"O femeie in varsta de 24 de ani a fost adusa in cursul zilei de miercuri la o sectie de politie din Londra. Ea a fost arestata pentru ca a fost suspectata de posesie de droguri", a declarat purtatoarea de cuvant a politiei. Potrivit materialelor aparute in presa, Winehouse era suparata si neingrijita in momentul in care a ajuns la sectia de politie.

Dupa aceasta perioada agitata, vine si o veste buna pentru Amy Winehouse, castigatoarea a 5 premii Grammy anul acesta. Ea va lansa, pe data de 12 mai, editia "Deluxe" a albumului ei de debut, "Frank". Varianta "Deluxe" contine albumul original si un CD cu 5 piese care nu au fost niciodata lansate, B-Side-uri, un demo original si interpretari live ale primelor sale piese.

Asculta "In my bed" de pe ultimul album al lui Amy, "Frank"