Actrita, cunoscuta pentru rolurile din "The other boleyn girl" sau "Lost in translation", isi lanseaza luna aceasta propriul album. Albumul "Anywhere I lay my head" contine cover-uri dupa melodiile lui Tom Waits.

Albumul va contine si o melodie proprie - "Song for Jo". Vorbind despre prima ei incercare de a compune, Scarlett a spus: "Este vorba de amintirea cuiva foarte drag mie: o amintire magica de undeva din tineretea mea zglobie. Cred ca este un cantec despre prietenie".

Pe album se va putea auzi si vocea lui David Bowie care o acompaniaza pe Scarlett pe fundalul a doua melodii.

Oricum, actrita-cantareata nu pare prea emotionata de prima ei lansare muzicala, marturisind revistei People ca "nu are nimic de dovedit", arata contactmusic.com.

Ea a mai adaugat ca nu isi face probleme despre cum va fi albumul primit de catre fanii filmelor ei, desi spera ca le va placea.

Intre timp, Scarlett si-a anuntat logodna cu actorul Ryan Reynolds si a primit deja oferte pentru crearea rochiei de mireasa. Stella McCartney, fiica lui Paul McCartney, a spus ca si-ar dori sa-i faca rochia de nunta, glumind ca i-ar placea s-o vada pe Scarlett pasind catre altar imbracata in latex.

Urmareste "Falling down" in varianta lui Scarlett Johansson

Urmareste "Falling down" in varianta lui Tom Waits