E oficial! Jennie va reveni in continuarea serialului care a facut-o celebra. Ea a acceptat s-o joace din nou pe Kelly Taylor in noua serie, scrie "The Hollywood Reporter".

Jennie nu va avea aparitii regulate in serial, Kelly fiind acum un personaj secundar. Kelly a ajuns acum consilier educativ la liceul unde a invatat si ea, West Beverly Hills High.

Actrita a alimentat speculatiile privind revenirea in "Beverly Hills 90210", din aprilie, de cand a renuntat la rolul sau din comedia "My Best Friend's Girl".

Ian Ziering, interpretul personajului Steve Sanders are un sfat pentru producatorii noii serii. El le-a propus sa il aduca in serial pe fratele geaman al lui Steve. "Mi-ar placea sa-l vad pe fratele vitreg al lui Steve in serial. Daca Steve era rau, asteptati sa il comparati cu fratele lui geaman".

Povestea ar putea functiona, mai ales ca, in serialul original, Steve Sanders a fost adoptat, si a aflat acest lucru abia la 16 ani.

"Se poate dovedi ca are un frate geaman care a fost adoptat de alta familie, mai saraca", i-a sfatuit Ian Ziering pe producatori pentru noua serie.