Incepand de astazi, pe site-ul oficial al formatiei Vama, www.vamamusic.ro, poti afla toate informatiile referitoare la evenimentul de lansare a noului album, dar si povestile din spatele pieselor, ce anume le-a inspirat si detalii despre temele sociale dezvoltate pe disc. Jurnalul lui Tudor/ Tudor's Diary este sectiunea din care afli cum s-a nascut discul „Vama".

Baietii de la trupa Vama isi lanseaza ultimul album, "Vama", pe 6 iunie, la Arenele Romane. Show-ul de lansare, oferit de Redd's, va fi precedat de o lansare neconventionala, prin SMS, prima de acest fel din Romania.

Pe site mai gasesti clipuri cu imagini de la repetitii si mesaje ale membrilor formatiei pentru public. In plus, noua galerie multimedia contine videoclipuri, filmulete de la concerte si fotografii care nu au mai fost publicate.

Insa noutatea absoluta este aceea ca site-ul www.vamamusic.ro va gazdui noul album „Vama" care, timp de numai o saptamana, in perioada 22-29 mai, va fi disponibil in format wav (calitate identica cu cea de pe CD) si mp3, iar fanilor li se va permite, ca urmare a trimiterii unui SMS (4 Eur + TVA), descarcarea lui direct de pe site.

In acest fel, albumul „Vama" devine primul album din Romania lansat prin SMS, care poate fi descarcat de pe un site.