A revenit moda anilor '70. Mai multe vedete, printre care Kylie Minogue, Claudia Schiffer sau Victoria Beckham, au fost vazute purtand jeansi largi, contrar modei care impunea, pana de curand, pantaloni cat mai stramti.

Pantalonii lalai, asemanatori cu cei pe care ii purta actrita Farrah Fawcett in vechiul serial "Ingerii lui Charlie", au fost prezentati in numeroase colectii de moda, recomandati pentru sezonul toamna-iarna al acestui an.

Pana acum, Madonna, Katie Holmes, Claudia Schiffer sau Nicole Richie - fiica adoptiva a cantaretului Lionel Richie - au fost vazute purtand acest tip de pantaloni, arata Daily Mail.

Nici Kylie Minogue nu a facut exceptie, fiind fotografiata, in timpul unei plimbari in Praga, intr-o pereche de jeansi in care aproape ca inota.

Moda jeansilor foarte stramti a fost lansata acum cativa ani de catre modelul Kate Moss, cunoscuta pentru faptul ca este foarte slaba. Chiar daca acest stil nu avantajeaza toate tipurile de silueta, milioane de femei au purtat in continuare jeansi mulati, provocand disconfort atat lor, cat si celor care se uitau la ele.

"Jeansii largi erau foarte la moda in anii '70. Sunt excelenti pentru ca ascund multe defecte fizice. Sunt comozi si arata bine daca ii asortezi cu bluza potrivita", spune expertul in moda Camilla Johnson-Hill.

Vedetele care poarta pantaloni largi - aici.