Pofta din ochii lui Silvio Berlusconi i-a facut din nou probleme acestuia, dupa ce a fost surprins trimitand biletele amoroase catre doua tinere politiciene, prezente alaturi de el la o sedinta parlamentara.

Desi, politicianul in varsta de 71 de ani era ocupat cu discursul tinut parlamentarilor, atentia distributiva i-a permis sa le remarce si pe cele doua nou venite. Atractivele politiciene stateau in partea opusa a incaperii.

Bruneta Nunzia De Girolamo (32 de ani) si blonda Gabriella Giammanco (31) au fost desemnate in functie cu o luna in urma. Berlusconi a vrut sa le asigure o buna primire insa, din pacate, biletelul sau a fost surprins de camerele de filmat, scrie The Telegraph.

"Gabri, Nunzia, aratati amandoua foarte bine stand acolo, impreuna", a scris Berlusconi. "Va multumesc ca ati stat (n.r. - sa ascultati discursul), dar nu este neaparat nevoie sa ramaneti. Daca aveti cavaleri care v-au invitat sa luati masa de pranz, va dau voie sa mergeti. Multe sarutari amandurora!!! Primul vostru Ministru".

Spre incantarea lui Berlusconi, doamnele au scris imediat un raspuns, au impaturit hartiuta si i-au dat-o: "Dragul nostru Prim Ministru, nu putem accepta invitatii galante decat din partea dumneavoastra!". Premierul nu si-a putut retine un zambet.

Femeile nu au ezitat insa sa nege orice tenta de flirt. "El nu incerca nimic", a spus dupa aceea Giammanco. "Este un gentleman, este bine educat si isi arata amabilitatea fata de oricine, fie barbat sau femeie. Aceasta este o calitate speciala la un politician", a mai spus aceasta.

De Girolamo a spus ca nu s-a simtit deloc jenata de mesaj si ca amandoua au raspuns "in acelasi ton in care era scris mesajul pe care l-am primit".

Saptamana trecuta, Berlusconi a numit in functie patru femei in cabinetul sau alcatuit din 22 de barbati. Printre acestea, Mara Carfagna, fost fotomodel, a pozat in numeroase ipostaze provocatoare pentru diverse reviste pentru barbati. Premierul italian a spus ca, daca nu ar fi fost deja insurat, s-ar fi casatorit cu ea.

Inclinatia politicianului catre flirt a facut ca populatia masculina a Italiei sa-l indrageasca rapid, dar a socat-o pe sotia sa, Veronica Lario (51). Vara trecuta, Berlusconi s-a vazut nevoit sa ii ceara scuze in mod public, dupa ce a fost fotografiat de o revista de scandal distrandu-se alaturi de un "harem" de femei, unele dintre ele standu-i pe genunchi.