Shania Twain si sotul ei, producatorul Robert "Mutt" Lange, s-au despartit dupa 14 ani de casatorie, a confirmat reprezentantul artistei. "Este o problema privata si nu vor exista alte comentarii in acest moment", a continuat PR-ul Shaniei.

Cei doi s-au casatorit in 1993. In prezent Shania Twain are 42 de ani iar fostul ei sot, 59 de ani. Ei au impreuna un baietel in varsta de 6 ani, Eja D'Angelo.

Intr-o declaratie din 2002, Shania a spus: "Dragostea noastra s-a bazat intotdeauna pe prietenie si compatibilitate, desi suntem foarte diferiti".

Inca din anul 2000 au inceput sa apara probleme in cupulul Shania-Robert. Dar cei doi au ramas impreuna. In acelasi timp Shania a decis sa se retraga din viata publica, la Tour-de-Peilz, in Elvetia. "Aveam nevoie de o pauza fizica si mentala. Aveam nevoie sa las in urma toata povestea cu "Shania" si sa fiu din nou eu insami. M-am luptat mult cu celebritatea, si coabitarea in acest mod a fost foarte dificila pentru mine", a declarat atunci Shania.

Dar in acest an ea a decis sa revina in centrul atentiei. Ea va lansa un parfum si un nou album. "Nu sunt genul de persoana mereu in lumina reflectoarelor. Nu ma deranjeaza sa fiu in centrul atentiei, daca se intampla intr-un mediu controlat si confortabil", a declarat cantareata.