Cunoscuta cantareata australiana Kylie Minogue canta, sambata seara, incepand cu ora 20.00, pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti. Dupa aproape doi ani petrecuti departe de scena muzicala din cauza cancerului, Kylie a revenit in aceasta primavara cu turneul KYLIEX2008. Spectacolul, a carui punere in scena se ridica la 10 milioane de dolari, il depaseste pe cel sustinut in 2002 pentru promovarea albumului "Fever".

Accesul in stadion se va face sambata incepand cu ora 16. De la ora 14, bauturile alcoolice nu se vor mai vinde in zona stadionului. Este intezisa intrarea cu aparate de inregistrat audio, camere foto profesionale si camere video, sticle, PET-uri, mancare si obiecte periculoase.

Aproape 400 de jandarmi si politisti au fost mobilizati pentru a asigura ordinea pe stadion, dar si in imprejurimi.

Kylie Minogue are la dispozitie un apartament de doua camere cu vedere la Palatul Parlamentului. Peretii sunt acoperiti cu oglinzi, asa cum a cerut diva. Imediat dupa concertul de pe stadionul Cotroceni, programat sa inceapa la ora 20.00, va parasi tara si va pleca spre Sofia.

Renumita pentru aparitiile live extravagante, Kylie va imbraca in show-ul de la Bucuresti cel putin sapte tinute special create pentru ea de designerul francez Jean Paul Gaultier si va fi acompaniata de un band live si o fanfara, de 14 dansatori, patru acrobati, ecrane uriase de proiectie, jocuri de lumini si elemente grafice spectaculoase.

La Paris, spre exemplu, aparitia pe scena a cantaretei a taiat rasuflarea fanilor.Cantareata, care va implini 40 de ani luna aceasta, si-a deschis show-ul cu melodia "Speakerphone". Kylie a stat pe un piedestal, imbracata intr-o rochie lunga, mov, imitand bratele unui paianjen. In spatele ei, un glob electric raspandea raze albastrii.

Mai tarziu, artista si-a inceput piesa "Like a drug" stand pe un craniu imens, argintiu, care a coborat incet pe scena, de la o inaltime de circa 10 metri.