Brad Pitt si Angelina Jolie vor cheltui multe milioane pentru a crea gemenilor conditii sigure si extrem de luxoase in care acestia sa vina pe lume. Se poate spune ca gemenii vor fi niste "scumpi" si la propriu, si la figurat.

Brad a comandat sa nu se faca rabat de la nicio cheltuiala, dupa ce Angelina a avut mai multe motive de ingrijorare din cauza sanatatii. Actorul face tot ce se poate pentru a-i asigura Angelinei o nastere cat mai usoara si mai sigura. Se crede ca gemenii vor fi fete, arata Sunday Mirror.

"Angelina se simte mult mai bine acum, multumesc", a spus Brad.

In asteptarea fericitului eveniment, cuplul si cei 4 copii s-au mutat din New Orleans in sudul Frantei, in vila co-fondatorului Microsoft, Paul Allen. "Toate sunt in regula. Copiii sunt fericiti ca se pot juca pe plaja si la piscina, iar Brad abia asteapta sa exploreze, pe bicicleta, satucurile franceze", a spus un apropiat al cuplului.

Angelina spune ca se simte bine insarcinata. "Ma odihnesc si vorbesc o gramada si toata lumea e foarte draguta cu mine. Acum ii pregatesc si pe copiii nostri pentru nasterea care o sa urmeze", a spus actrita.

Intre timp, Brad a planificat tot, pana la ultimul detaliu. In momentul in care vor incepe contractiile, in 8 minute Angelina va fi dusa, cu un elicopter, la un spital privat din Monaco. Drumul pana acolo costa 20.000 de lire sterline.

Angelina va sta intr-un salon de lux, care va costa 4.000 de lire sterline pe noapte, iar o masa in spital o va costa 250 £.

Nu e foarte ieftin nici sa fii la moda atunci cand esti insarcinata. Garderoba de gravida in valoare de 50.000£ a Angelinei include rochii vintage Herve Leger (3.000£) si taioare de 1.200£ fiecare.

Serviciile de securitate costa circa 10.000£ pe zi, iar bonele, cate una pentru fiecare dintre cei patru copii, costa 200£ zilnic. Pentru urmatoarele trei luni, dadacele vor scoate circa 72.000£ din conturile cuplului.