Trupa Vama lanseaza, pe 22 mai, primul album romanesc, "Vama", care va putea fi descarcat de pe net printr-un singur SMS. Pentru cei nerabdatori sa asculte noul disc, baietii de la Vama au postat pe site-ul oficial al formatiei, www.vamamusic.ro, un preview al albumului: un material audio care contine 30 de secunde din fiecare piesa.

Vei putea downloada albumul "Vama" timp de o saptamana, intre 22-29 mai, acesta fiind disponibil in format wav (calitate identica cu cea de pe CD) si mp3 pe site-ul www.vamamusic.ro

Cei care doresc sa intre in posesia albumului, mai ieftin si mai devreme de aparitia discului pe piata, pot trimte un SMS cu „VAMA” la un numar care va fi facut public pe 22 mai. Ca urmare a a cestei actiuni, vor primi un cod ce la va permite descarcarea albumului direct de pe site. Costul unui SMS este de 4 Eur + TVA.

Daca ai indoieli in privinta cheltuirii a 4 euro pentru acest album, Tudor Chirila iti aminteste de ce merita sa faci asta: “Pentru ca respecti munca noastra. Pentru ca a plati un muzician face parte dintr-o stare normala de recunoastere si apreciere a muncii unui om.

Pentru ca nu esti hot. Pentru ca ne-a costat atat la propriu, cat si la figurat acest disc si este normal sa ne recuperam investitia in urma remuneratiei tale. Pentru ca de multe ori ne-ai spus ca muzica noastra iti face bine sau te-a ajutat...

Pentru ca nu am dormit multe nopti cu gandul la momentul in care vei asculta discul asta. Pentru ca te regasesti in versurile mele. Pentru ca 4 euro nu o sa-ti schimbe viata in niciun fel. Pentru ca sunt 52 de minute de muzica.”

Pe 6 iunie, la Arenele Romane, incepand cu ora 20.30, formatia Vama isi va lansa noul album si printr-un concert live.