Vocile din spatele lui Homer, Bart, Marge si alte personaje din serialul de desene animate "Familia Simpson" i-ar putea costa pe producatori, in total, circa 11 milioane de dolari.

Actorii au cerut suma de 500.000 de dolari pentru fiecare episod, urmatorul sezon avand 22 de episoade, conform The Telegraph. Actorii au insistat insa foarte mult pentru o marire de salariu, cerand ca suma sa fie 'in rand' cu banii pe care-i i-ar primi, in mod normal, un actor care joaca in carne si oase.

Distributia il include pe Dan Castellaneta - vocea lui Homer, Julie Kavner (Marge), Nancy Cartwright (Bart), Yeardley Smith (Lisa), Hank Azaria (Moe) si Harry Shearer in triplu rol - Dl. Burns, directorul Skinner si Ned Flanders.

Acesta este al 20-lea sezon din "Familia Simpson", produs de Fox Broadcasting Company. Deocamdata, nu s-a semnat niciun contract intre actori si producatorii James L. Brooks si Matt Groening. Timpul se scurge insa si este posibil ca cele 22 de episoade sa nu fie gata pana in toamna, cand este programata lansarea noului sezon.

In ultimii ani, salariile artistilor au crescut foarte mult, in conformitate cu succesul pe care serialul il are in intreaga lume de mai bine de 10 ani. In 1998, acestia erau platiti cu 30.000 de dolari pe episod.