Prezentatorul emisiunii "Din dragoste" a fost urmarit de ghinion in calatoria pe care a facut-o recent in Spania. El a fost atacat in doua randuri de hoti pe strada. Daca prima data a avut noroc, a doua oara Mircea nu a mai avut ce sa faca. Mircea Radu s-a aflat la Madrid pentru filmarile unor cazuri pentru emisiunea sa.

Dupa ce si-a terminat filmarile, prezentatorul a iesit la plimbare prin oras. A ales sa mearga cu metroul insa alegerea nu s-a dovedit foarte inspirata.

"Din spatele meu, un tip in jeansi m-a imbrancit usor ca sa lovesc un al doilea, care ma flanca din stanga. In fata mea au aparut alti doi tipi masivi si o femeie", a povestit Mircea Radu pentru "Libertatea". Norocul lui a fost ca femeia l-a recunoscut si i-a vorbit pe romaneste: "Domnu′ Mircea Radu! Ce bine ca v-am recunoscut, ca altfel, va faceam la portofel!". Prezentatorul a fost nevoit sa faca cateva poze cu hotii de buzunare romani.

A doua zi insa Mircea a fost atacat si jefuit chiar in fata hotelului. "O banda de hoti m-a lasat fara geanta in care erau un laptop si casetele cu filmarile pe care le facusem", a declarat Mircea Radu pentru "Libertatea". Prezentatorul a precizat ca a facut plangere la politie.