Dupa ce si-au cautat casa de vis timp de un an, Brad Pitt si Angelina Jolie si-au cumparat un castel in valoare de 35 de milioane de lire sterline. Cei doi au 'ochit' terenul si castelul dintr-un elicopter.

Cuplul si copiii acestora se vor putea plimba, peste trei luni, prin Castelul Miraval care se afla in satucul Brignol. Castelul numara nu mai putin de 35 de dormitoare, arata hallomagazine.com.

Nu departe de Aix-en-Provence, proprietatea de lux mai include un lac, o vie, o piscina si o padure, intregul teritoriu fiind inconjurat de un sant de fortificatii.

Angelina, care spera sa se poata muta la scurt timp dupa ce va naste - pe 19 august, a ales sa-si aduca gemenii pe lume in Franta. Tara ar fi fost aleasa in cinstea bunicii si a mamei sale, amandoua cu origini franceze.

Proprietatea, care masoara circa 1000 de acri, pare perfecta pentru familia care se va mari in curand. Deocamdata, cuplul are 3 copii adoptivi - Maddox (6 ani), Zahara (3 ani), Pax (4 ani) si o fiica biologica, Shiloh (2 ani). Familia va avea vecini celebri, printre care se numara Bono, Johnny Depp si Vanessa Paradis.

Brad si Angelina se gandesc deja la amenajarea proprietatii. "Au cumparat antichitati in valoare de un milion de lire sterline pentru a decora locul si au de gand sa-l renoveze cu ajutorul unor arhitecti veniti de la Berlin", a spus o sursa apropiata cuplului.