Vedeta a filmat recent alaturi de micutul ei, Max un spot video care face parte din campania sociala a organizatiei "Rock The Vote". In spot, ea tine in brate bebelusul invelit in steagul american. Christina Aguilera ii canta lui Max un celebru cantec patriotic american, “America the Beautiful”, adaptat sub forma unui cantec de leagan.

"Christina a cantat a capella iar copilul s-a comportat exemplar la filmari", a declarat directorul executiv al "Rock The Vote". Vedeta a reusit sa inregistreze cantecul din prima. Toata filmarea a durat mai putin de o jumatate de zi si s-a desfasurat la Los Angeles.

Steagul a fost folosit ca un omagiu adus Madonnei, care a filmat un spot similar in urma cu 18 ani. Madonna aparea in spot dezbracata si invelita doar de steagul american.

"Am decis ca este momentul ca o noua generatie de artisti sa le vorbeasca tinerilor americani. Imaginea creata le va arata celor 44 de milioane de tineri americani ca viitorul este in mainile lor", a sustinut reprezentatul organizatiei.

Spotul a fost regizat de celebra Sophie Muller, o regizoare de clipuri muzicale, care a mai colaborat printre altii si cu Beyoncé, Gwen Stefani, Dixie Chicks si Coldplay. Spotul va fi lansat in doua saptamani si va fi insotit de o campanie tiparita.

Organizatia "Rock The Vote" are ca misiune implicarea tinerilor in viata politica pentru a obtine o schimbare progresiva a Americii. "Rock The Vote" foloseste muzica, cultura urbana si tehnologia de ultima ora pentru a implica si a incita tinerii sa voteze la fiecare runda de alegeri.