Actrita, in varsta de 27 de ani, a adus pe lume primul sau copil in Los Angeles, la Centrul Medical Cedars-Sinai. Alba a confirmat sarcina in luna decembrie si s-a casatorit cu prietenul ei, Cash Warren, cu doar trei saptamani in urma.

Potrivit revistei Us Weekly, citata de contactmusic.com, tatal Jessicai a spus despre nepoata sa ca este "minunata", iar tatal fetitei, Warren, a fost vazut intrand cu alimente in incinta maternitatii. Acesta a cunoscut-o pe Jessica in timpul filmarilor productiei "Fantastic Four", in 2004.

Purtatorii de cuvant ai actritei nu au facut nicio declaratie oficiala deocamdata. Intr-un interviu acordat cu o luna in urma pentru revista Allure, actrita a declarat, insistand, ca sarcina sa nu a fost accidentala. "Nu pot sa spun ca a fost un accident in totalitate, pentru ca esti constient daca te protejezi sau nu in acel moment. Doar ca s-a intamplat destul de devreme", a comentat Alba vizavi de zvonurile potrivit carora ea si Warren nu s-ar fi protejat atunci cand au facut sex.

"Nu cred ca femeile trebuie sa fie virgine atunci cand se casatoresc. Nu cred nici ca o femeie trebuie neaparat sa si iubeasca un tip doar pentru ca au facut sex. Sexul nu e asa o mare chestie", a adaugat actrita.