Creatoarea de moda Laura Olteanu si-a marturisit secretul noului ei look - "acum, intr-o varianta imbunatatita". Laura a reusit sa slabeasca aproape 20 de kilograme datorita unor cercei speciali. Dupa o lipoaspiratie si alte incercari esuate de a slabi, o banala pereche de cercei i-a adus rezultatul dorit.

Designerul a vorbit, in cadrul emisiunii "Supravietuitorii", despre cum a pierdut 18 kilograme in sase saptamani. Creatoarea de moda nu a descoperit dieta minune, dar cu ajutorul unor cercei inventati de un grup de medici a reusit sa piarda din greutate.

Timp de sase saptamani, designerul a purtat in urechi niste cercei speciali, doua ace milimetrice, care au actionat pe meridianele energetice. Acest program de slabire are la baza principiile acupuncturii, iar purtarea cerceilor se face in paralel cu o dieta personalizata.

"Prima saptamana a fost mai grea – a spus Laura Olteanu – in primele patru zile, am mancat doar branza de vaci dietetica. Dupa aceea, regimul devine usor si placut, ai voie sa mananci nelimitat carne, salate si muraturi. Prima saptamana, insa, trebuie respectata cu sfintenie! Daca ai gresit, o iei de la capat!", spune Laura.

"Unul dintre medicii care m-au tratat, mi-a spus cand m-a vazut, la un moment dat, ca seman cu un hipopotam mititel! Atunci m-am ambitionat si am decis ca este timpul sa schimb ceva in viata mea!", a mai povestit creatoarea de moda.