Editura Simon & Schuster a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca va lansa pe 15 iulie, volumul "Viata alaturi de sora mea". Scrisa de fratele mai mic al Madonnei, Christopher Ciccone, cartea este o culegere de amintiri bazate pe cei 47 de ani petrecuti impreuna, din copilarie si pana la turneele la care au lucrat impreuna.

Cartea va fi editata intr-un prim tiraj record, 350.000 de exemplare. Editura a planificat lansarea in secret, librariile comandand orbeste volumul cu luni de zile inainte, fara sa stie care e vedeta la care se face referire.

Reprezentantii Madonnei nu au comentat deocamdata nimic despre aceasta aparitie.

Cartea a fost scrisa impreuna cu Wendy Leigh, celebru pentru suculentele biografii ale unor personalitati precum J.F.Kennedy Jr., Arnold Schwarzenegger, Liza Minnelli sau Printesa Grace de Monaco.

Inca nu se cunosc detalii despre continutul cartii sau la ce parti ale vietii Madonnei face referire fratele ei. Christopher Ciccone este un designer recunoscut, stabilit la Miami. El a lucrat alaturi de Madonna in turneele mondiale Blonde Ambition (1990) si Girlie Show (1992). In prezent participa in juriul unui celebru reality show american, Bravo's Top Chef.