Corina pregateste lansarea unui nou album, al patrulea din cariera sa. Pentru promovarea acestui viitor album, solista a lansat recent un videoclip al piesei “Give me your love”. In clip, ea apare imbracata intr-un tricou imprimat cu celebra imagine a rapirii din serai.

“Am dorit sa revin la oamenii mei, cei care ma cunosc si in care ma recunosc. M-am saturat de canoane estetice impuse de reviste, de presiunea ca trebuie sa fim toti la fel cand, de fapt, tot sarmul acestei vieti sta in diferente. Frumusetea adevarata e cea pe care o vedem in fiecare zi langa noi, nu tine de impuneri”, a declarat Corina pentru "Click!".

Pentru conceptia vestimentara din videoclip, cantareata a colaborat cu Laura Vargalui, Alexandru Abagiu si Geta Voinea, oameni cu care Corina a mai colaborat de-a lungul carierei sale muzicale.

Daca fanii vedetei vor aprecia noul tricou al Corinei, este posibil sa putem revedea imaginea rapirii din serai pe care bunicii o atarnau pe perete, imprimata pe cele mai trendy obiecte vestimentare.

Ea nu si-a schimbat doar stilul vestimentar ci si casa de discuri. Noul album va fi lansat de Media Pro Music. "Sunt foarte increzatoare in alegerea facuta, iar albumul "Corina" reprezinta "zestrea" cu care am intrat in acest mariaj cu trustul MediaPro”, a declarat artista, intr-un comunicat al casei de discuri.

Albumul se vrea a fi o rampa de lansare pe piata internationala. Artista a pregatit special cateva featuring-uri cu artisti mari din strainatate. Inregistrarile s-au facut in Germania pe parcursul unui an de zile, sub comanda lui Toni Cottura, cel care i-a compus si piesa "Quieres una aventura".

"Suna excelent si toti cei care l-au ascultat deja sunt interesati de difuzarea pieselor, aici incluzand, bineinteles, si label-uri internationale", povesteste Corina.

Urmariti noul clip Corinei in care apare in tricoul cu "Rapirea din serai". Sursa: YouTube