George W. Bush se gandeste sa-si scrie propriul volum de memorii, dupa ce a fost criticat in numeroase carti publicate de fosti colegi ai sai, inclusiv de catre fostul sau purtator de cuvant.

Bush nu a comentat nimic vizavi de afirmatiile fostului sau purtator de cuvant, Scott McClellan. In cartea sa, McClellan sustinea ca reprezentantii Casei Albe ar fi ascuns adevarul si ca ar fi initiat o campanie de propaganda pentru a motiva invadarea Irakului si rasturnarea lui Saddam Hussein din 2003.

Intrebat daca are de gand sa scrie propria carte dupa ce va pleca de la presedintie in ianuarie, Bush a zis ca este posibil ca acest lucru sa se intample. "Da, ma voi gandi la asta, sa scriu o carte", a spus Bush, conform Reuters.

Reprezentantii Casei Albe si fostii consilieri ai lui Bush au dezmintit afirmatiile din cartea lui McClellan. Acestia au intrebat, de asemenea, de ce acesta nu a protestat direct daca nu era de acord cu deciziile politice sau cu felul in care evenimentele au fost prezentate.

Predecesorul lui Bush, Bill Clinton, a scris si el un best-seller dupa ce si-a incheiat mandatul. Cartea povesteste viata sa, inclusiv cei 8 ani petrecuti la Casa Alba. Clinton a castigat peste 23 milioane de dolari din vanzarea cartii sale, "Viata mea".