Heather Mills trece foarte usor peste casatoria esuata cu Sir Paul McCartney, alaturi de un tanar care arata foarte bine, dupa cum relateaza diferite publicatii britanice. Fostul fotomodel, in varsta de 41 de ani, l-a cunoscut pe noul sau iubit, Jamie Walker, in timpul vacantei petrecute cu fetita sa, Beatrice, intr-un hotel din Tenerife.

Tanarul, care lucra la hotelul respectiv, i-a captat atentia lui Mills, deoarece s-a purtat foarte frumos cu Beatrice, cand aceasta se afla la clubul copiilor.

Potrivit News Of The World, s-au intalnit apoi de cateva ori in Brighton, orasul natal al lui Mills, care a castigat aproximativ 48.7 milioane de dolari, in urma divortului de Sir Paul McCartney.

"Am primit instructiuni clare sa nu discut despre acest lucru cu voi", le-a spus Walker jurnalistilor, potrivit newsoftheworld.co.uk. "Dar cred ca stiti despre ce este vorba. Va cer doar sa fiti draguti cu mine", a continuat noul iubit al lui Mills.

Un apropiat al lui Mills a declarat ca aceasta este innebunita dupa noul sau iubit, fiind foarte multumita de forma fizica a acestuia, dar si de faptul ca Jamie se poarta exemplar, atat cu ea cat si cu fetita sa, Beatrice.