Una dintre cele mai apreciate cantarete pop, Madonna, si sotul sau, regizorul Guy Ritchie, s-au hotarat sa puna punct mariajului de sapte ani. Interpreta hitului "4 minutes" si regizorul au declarat ca se despart, dar vor incepe formalitatile abia dupa ce Madonna va termina turneul mondial, "Sticky and Sweet", pe 29 noiembrie in Mexic.

"Desi mariajul va lua sfarsit, nu vor sa mai declare nimic pana cand turneul se va sfarsi" a declarat, pentru Daily Mirror, un apropiat al cuplului. Potrivit acestuia, cei doi sunt mai degraba frate si sora, decat sot si sotie. "Au decis ca poate le este mai bine ca prieteni. E trist, insa ambii sunt hotarati sa se desparta amiabil", a continuat respectiva sursa.

Madonna, in varsta de 49 de ani, a spus ca dupa divort isi va imparti timpul intre proprietatile din London, New York si Los Angeles. Apartamentul din New York se afla in renovare pentru a se potrivi cu gusturile sale si a copiilor sai, Lourdes, de 11 ani, Rocco, 7 ani si David, in varsta de doi ani, potrivit news.com.au.

Toate acestea nu l-au oprit pe fratele cantaretei sa scrie o carte despre partea intunecata a vietii Madonnei, cand aceasta consuma droguri. "Madonna este foarte trista din cauza comportamentului lui Christophe", a spus un apropiat al cantaretei, completand ca "Nu poate avea chiar asa mare nevoie de bani."