De cateva zile se stie ca divortul dintre Madonna si Guy Ritchie este inevitabil, acum s-a aflat si cine o va reprezenta pe cantareata in istanta. Diva, care divorteaza dupa un mariaj de sapte ani cu regizorul Guy Ritchie, a ales-o pe Fiona Shackleton, avocata care l-a reprezentat pe Sir Paul McCartney in divortul cu Heather Mills.

"Madonna a cautat intotdeauna tot ceea ce este mai bun, in domeniile care o interesau. Fiona Shackleton este cea mai buna." a declarat o prietena a Madonnei, pentru ziarul britanic Daily Mirror.

Cantareata, care nu are un contract prenuptial cu Guy, a sperat ca isi vor rezolva problemele, dar se pare ca divortul este singura solutie pentru ei, potrivit smh.com.au.

" Madonna a fost impresionata de modul in care Fiona a lucrat pentru Sir Paul si de modul in care aceasta s-a descurcat public." a declarat un apropiat al avocatei.

Madonna, in varsta de 49 de ani, a spus ca dupa divort isi va imparti timpul intre proprietatile din Londra, New York si Los Angeles. Apartamentul din New York se afla in renovare pentru a se potrivi cu gusturile sale si a copiilor sai, Lourdes, de 11 ani, Rocco, 7 ani si David, in varsta de doi ani.