Supranumita "Rapunzel a Rusiei" din cauza parului ei foarte lung, Korshunova si-a pierdut viata la sfarsitul saptamanii trecute. Inca nu se stie daca Ruslana a cazut sau a sarit intentionat de la geamul apartamentului sau situat intr-un zgirie-nori din New York.

Tanara in varsta de 20 de ani a aparut pe copertele editiilor in franceza si rusa ale revistei Vogue. Korshunova a cazut, acum doua zile, de la etajul 9, unde era situat apartamentul sau. Politistii care ii ancheteaza moartea spun ca sinuciderea este o varianta plauzibila.

In apartament nu au existat semne ale vreunei lupte, dar s-a descoperit o gaura in acoperisul balconului de la care a cazut Ruslana, arata The Times.

Korshunova, nascuta in Kazahstan, a fost descoperita de un agent al unei case de moda. "Am vazut-o din intamplare si arata ca o printesa. Trebuia s-o gasim si am cautat-o si-n gaura de sarpe pana am dat de ea. Este incredibila, are trasaturi de felina si o frumusete care nu se demodeaza", a spus Debbie Jones, care recruteaza modele.

Ruslana, care masura 1,75 m, a devenit apoi cunoscuta drept "Zeita Parului Lung", multumita pletelor pe care nu si le-a tuns niciodata pana la varsta de 15 ani. La 17 ani a fost numita "muza modei" de catre Sunday Times, in timp ce editia britanica a Vogue a descris-o drept "o figura pentru care merita sa te entuziasmezi". A prezentat pentru Christian Dior, Moschino sau Marc Jacobs.

"A trecut pe aici in dimineata aceasta, a zambit, nu era niciun semn ca ar fi deprimata", a spus Mahmoud Nakeeb, portarul cladirii. "Era o fata foarte dulce, tot timpul zambitoare". Pe un site de retele sociale, Korshunova scria "Visul meu este sa zbor. O, dar curcubeul meu e atat de departe!". In ianuarie insa, aceasta scria: "Ma simt atat de pierduta. Oare ma voi regasi vreodata?".