Eduard Andreianu CRBL este pasionat de tatuaje. Pana acum a reusit sa-si faca cinci tatuaje cu ajutorul unui prieten care are un salon de profil. Cel mai nou desen pe piele este realizat saptamana trecuta cand si-a scris pe picior numele trupei din care face parte, Simplu.

Pe mana stanga, CRBL are tatuate obiectele de recuzita ale unui artist hip-hop veritabil: un microfon, tenisi de street-dance, boxe, o chitara si un spray de vopsea. Pe antebratul stang si-a scris un mesaj ciudat, "Maine poate fi sfarsitul".

Pe antebratul drept, vedeta are scris un alt mesaj la fel de dur ca si primul, “Doar cei puternici supravietuiesc!”. Pe mana dreapta CRBL si-a tatuat propriul creier care poarta o coroana de rege si este inconjurat de multe diamante.

"Sunt pasionat de tatuaje, vreau ca in timp sa-mi fac asemenea desene pe tot corpul. Cel mai mult imi place tatuajul de pe bratul drept, unde am inscriptionat un creier. Bineinteles, creierul acela sclipitor este al meu”, a declarat CRBL, pentru "Click!".

In privinta mesajelor stranii, vedeta sustine ca nu are ganduri sumbre asupra vietii si ca inscriptiile sunt doar de dragul esteticului.

“Am mai intalnit persoane care mi-au spus ca tatuajele ar avea un mesaj negativ, dar mie imi plac la nebunie. Pur si simplu asa se poarta. Sunt o persoana plina de viata, vesela. In timp, sper sa-mi fac zeci de tatuaje”, a mai spus artistul pentru "Click!".