Pregateste-te pentru o noua revenire din lumea serialelor care au adus zambetul pe fetele tuturor. Inspirati de succesul pe care l-a avut productia "Sex and the city", Rachel Green, Joey Tribbiani , Chandler Bing, Phoebe Buffay, Monica Gellar si Ross Gellar sunt gata sa faca si ei un lungmetraj dupa serialul "Friends".

"Succesul pe care l-a avut Totul despre Sex le-a atras atentia si s-au intrebat cum ar putea face ca o adaptare a <> sa aiba un succes la fel de mare", a declarat o sursa pentru Daily Mail.

"Sincronizarea si scenariul sunt foarte importante, dar cum Courteney si Jen au companii de productie, se pot implica foarte mult in luarea deciziilor", a completat sursa respectiva, potrivit entertainmentwise.com.

Pana acum, decizia de a face acest film fusese amanata deoarece producatorii se temeau ca Jennifer, devenind intre timp foarte cunoscuta, nu va mai accepta sa joace rolul lui Rachel.

"Adevarul este ca Jennifer adora sa lucreze din nou cu toata echipa de actori si producatori", spune sursa, potrivit careia Aniston a vorbit deja cu Courteney despre tot ce trebuie facut ca filmul sa fie un adevarat succes.