Cea mai comentata si asteptata nunta a acestui an, cea a fotbalistului Cristi Chivu cu prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3 - Adelina Elisei, a avut loc duminica, 6 iulie. "Odata devenita doamna Chivu, Adelina va face parte din marea familie Inter", suna un mesaj venit din partea antrenorului Jose Mourinho, potrivit Antena 3.

Circa 500 de personaje importante din lumea fotbalului si din peisajul monden si-au facut aparatia, aranjate la patru ace, la Palatul Stirbei din Buftea.

Gica Popescu, Gheorghe Hagi, Bogdan Lobont, Oana Roman, Corina, Virgil Iantu, Adela Popescu alaturi de iubitul sau, Marius Kalmar s-au numarat printre cei care au dorit sa fie alaturi de cei doi in cel mai important moment din viata lor, dupa cum a declarat Chivu in cadrul primului interviu in postura de barbat insurat.

"Le doresc sa fie fericiti si sa aiba un copil sanatos", le-a urat Gheorghe Hagi tinerilor casatoriti.

Nasii cuplului au fost Victor si Manuela Becali: "Eu am o relatie foarte speciala si foarte apropiata cu Chivu, iar acum i-am fost parinte spiritual", a afirmat Victor Becali, potrivit mediafax.ro.

Dupa nunta, cei doi vor pleca in Grecia, pentru a-si petrece luna de miere. "Vrem sa fim aproape; am o mana rupta, sunt un sot protector si responsabil si vreau sa fiu aproape de casa daca se intampla ceva", a declarat capitanul nationalei.