Fostul membru al formatiei Beatles a marsaluit alaturi de 200 de oameni pe strazile din Chicago pe o ploaie marunta aratand semnul "Peace". Vedeta a ales acest mod inedit de a-si sarbatori a 68-a aniversare a zilei de nastere.

"Ce e rau in asta? Pace si Dragoste. Ce cadou minunat de ziua mea. E un eveniment", a declarat Ringo Starr pentru Reuters.

Evenimentul a fost intens mediatizat si a atras peste 200 de oameni pe ambele parti ale unei strazi din fata hotelului Hard Rock din Chicago. Cativa dintre ei au fost norocosi si au putut ajunge chiar in apropierea vedetei.

Starr a aparut imbracat in negru, cu ochelari mov, alaturi de sotia sa Barbara. Oficialii hotelului au impartit prajituri dupa ce sarbatoritul a iesit in strada.

"Am vazut anuntul in ziar, am plecat de la sora mea si am venit aici. Am vazut un Beatle si asta era tot ce-mi doream", a declarat Joyce McDaniels, care a venit tocmai din Winton, California.

Starr se pregateste pentru un turneu in Statele Unite. El a anuntat pregatirea evenimentului pe site-ul sau. Starr declarase intr-un interviu recent ca isi doreste "doar putin mai multa pace si dragoste" de ziua lui. El i-a invitat pe toti cei care doresc sa-l sarbatoreasca, sa iasa luni la amiaza, facand semnul cu doua degete care simbolizeaza pacea.

Chiar vedeta a ratat ora 12 ziua cu cateva minute dar a fost felicitat de cei adunati in strada care i-au si cantat "Happy Birthday". Vedeta le-a multumit pentru ca au raspuns invitatiei.