Cantaretul Michael Jackson a fost vazut pe strazile din Las Vegas. Pana aici, nimic neobisnuit. Artistul se deplasa insa intr-un scaun cu rotile, fiind impins de un ingrijitor. In plus, Michael era imbracat in pijamale, purta o peruca si deja clasica masca de chirurg pe fata.

Se pare ca Jackson are probleme cu spatele si nu se poate deplasa decat cu ajutorul unui carucior. Aceasta nu este singura sa problema de sanatate, cantaretul suferind si de lupus si vitiligo.

Una dintre persoanele care l-au vazut pe Jackson in Las Vegas a declarat: "Exista numeroase zvonuri conform carora Michael Jackson ar reveni pe scena, insa a fost socant sa vad ca, in realitate, el este doar a umbra a omului care era odata", conform Mediafax.

"Parea prea slabit chiar si pentru a se ridica din scaunul sau cu rotile. Timp de doua ore a stat intr-un magazin si nu s-a dat jos (...). Pielea sa se exfoliaza, aproape ca la un sarpe. Si-a pastrat tot timpul masca pe fata. Un bodyguard era langa el tot timpul, asa ca nimeni nu se putea apropia. A fost foarte trist", a mai spus martorul ocular.

De 7 ani, Michael nu a mai lansat nicio piesa, insa a reinceput sa lucreze la un nou album, alaturi de Akon si starul trupei Black Eyed Peas, Will.i.am.