Supranumiti “metal gods”, membrii Judas Priest vor concerta vineri, 11 iulie, pentru prima data in Romania, in cadul B’Estfest Aftershock. Line-up-ul zilei ii mai include pe Primal Fear, Ross The Boss, Thunderstorm si Wisdom. Echipa Judas Priest a solicitat ca artistii sa aiba pregatita in cabine o selectie de vinuri romanesti vechi, atat albe, cat si rosii, precum si o sticla de vodca ruseasca, arata un comunicat.

De asemenea, lista de cereri mai cuprinde specialitati din carne rosie, carne alba, dar si sortimente vegetariene, cafea cu diverse arome, multe salate, lasagna, carnaciori vegetarieni, gogosi, un blender si multe fructe si legume pentru sucuri.

Produs de Emag!c Entertainment, B’Estfest Aftershock va avea loc in parcarea B a complexului Romexpo. Accesul se va face incepand cu ora 15.30, pe la Poarta A1, iar prima trupa va urca pe scena la ora 16.00. In ziua evenimentului, biletele vor costa 90 lei si vor fi disponibile atat la intrarea in spatiul de festival, cat si in magazinele Diverta din capitala.

Judas Priest - "Breaking the law" live (2004)